«Δεν κοιτάμε το σερί, ευχαριστώ τον κόσμο»

Για την νίκη κόντρα στον Αστέρα, το δικό του γκολ και το εντυπωσιακό σερί του ΠΑΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων ο Ευγέν Σακχόφ στην κάμερα του συνδρομητικού. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Nova:

Αρχικά είπε: «Κάθε αγώνας για εμάς είναι πολύ σημαντικός και θέλουμε να κερδίζουμε. Αυτός ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος γιατί και ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός. Ήταν λίγο πιο φρέσκοι από εμάς γιατί εμείς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για τις χαμένες του ευκαιρίες στο Αγρίνιο και το σημερινό γκολ: «Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Μακάρι να ήμουν «βομβαρδιστής» και να το κάνω μαζί με τον Μάτος. Για μένα το σημαντικό δεν είναι το γκολ, αλλά να παίρνουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν αιφνιδιάστηκαν ή υποτίμησαν τον Αστέρα: «Ήμασταν λίγο πιο κουρασμένοι διότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα από εμάς στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια καταλάβαμε ότι θα ήταν δικό μας το παιχνίδι και αυτό κάναμε».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Δεν κοιτάμε τόσο το σερί που έχουμε πετύχει, αλλά το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι και αυτό θα γίνεται κάθε φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας χειροκρότησε και μας έδωσε την ώθηση».

Για το ματς με την Ξάνθη: «Σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».