Δεν κρατιούνται : Άρχισαν τα όργανα στην ΕΠΟ

Είναι γνωστό ότι στην ΕΠΟ υπάρχουν… διαφορετικές πλευρές. Είναι γνωστό ότι στην Αθήνα “χρεώνουν” τον Γραμμένο στην πλευρά του ΠΑΟΚ.

Είναι γνωστό ότι υπάρχει μια πλευρά μέσα στην ΕΠΟ και είναι πιο κοντά στις θέσεις της ΑΕΚ (sic). Σ΄ αυτή την πλευρά, είναι γνωστό ότι ανήκει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης.

Μετά το χθεσινό Ελλάδα – Αρμενία 1-3, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, ζήτησε συγγνώμη που στήριξε την επιλογή Αναστασιάδη, ο οποίος είναι μια επιλογή που χρεώνεται στον Γραμμένο.

«Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.

Σε ότι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα», έγραψε στο facebook o Βακάλης, ζητώντας ουσιαστικά, με έμμεσο τρόπο να απομακρυνθεί ο Αναστασιάδης…