«Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του ο Παπαθανασάκης»

50

Σε δηλώσεις με… αιχμές για τα άτομα που περιβάλουν τον Σπύρο Παπαθανασάκη προχώρησε ο παλαίμαχος του Ηρακλή και πρώην στέλεχος της ομάδας, Λάκης Παπαϊωάννου. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Άλλοι είναι οι αρμόδιοι για να πουν τι φταίει. Δεν πρέπει να είσαι ειδικός για να κρίνεις αυτό που έγινε χθες. Είναι άσχημο το ότι δεν έκανε η ομάδα τελικές. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα στον πρόεδρο τα ξέρουν καλύτερα από εμάς και θα αποφασίσουν.

Ο Μάκης Σεντελίδης τα ξέρει όλα τέλεια, δεν χρειάζονται πολλές γνώμες. Είναι κάποιοι που μια ζωή είναι τέλειοι. Υπάρχει εσωστρέφεια στον Ηρακλή. Δε νομίζω να παίζει ρόλο η δική μου η γνώμη. Όταν ήμουν επί Μυτιληναίου και η ομάδα λειτουργούσε στην εντέλεια, είχε δεχθεί απίστευτη κριτική.

Ο Παπαθανασάκης μου είναι συμπαθέστατος και είναι αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο στον Ηρακλή. Δεν μπορεί όμως να τα κάνει όλα μόνος του.

Δεν θέλω να πουλήσω εγώ μυαλό, ότι εγώ είμαι καλός και οι άλλοι όχι. Ο καθένας κρίνεται. Είμαι απέξω και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Το μόνο που είπα το καλοκαίρι ήταν ότι ο Βέλλιος θα παίξει και θα με δικαιώσει.

Έπρεπε να μιλάμε από τον Οκτώβριο για μεταγραφές. Ο κόσμος μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Ο Ηρακλής πρέπει να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του στη Σούπερ Λίγκα. Το άσχημο αποτέλεσμα δεν με ενοχλεί, αλλά θέλω η ομάδα να δουλέψει για την επόμενη χρονιά».