«Δεν μπορώ να μιλάω συνέχεια για τον Μπερμπάτοφ»

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα του Μπερμπάτοφ και δεν απάντησε σε σχετική ερώτηση σε σημερινή του συνέντευξη στην κάμερα της Nova. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Μπερμπάτοφ:

“Δεν μπορώ να μιλώ κάθε μέρα για τον Μπερμπάτοφ. Ας “πηδήξουμε” αυτή την ερώτηση.”
Για το ότι ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει αποκτήσει επιτελικό είπε: “Είμαι εδώ για να προπονώ τους παίκτες που έχω. Δεν είναι μέρος της δουλειάς μου για να μιλώ για μεταγραφές”.

Για την κατάσταση τη ομάδας: “Η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι καλή, πολύ καλύτερη από εκείνη που θέλουν να παρουσιάζουν κάποιοι από έξω. Τα παιδιά έχουν θετική σκέψη για τη συνέχεια. Εμείς χάσαμε από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μετά από καιρό. Τα παιδιά έχουν διάθεση και αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις”

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: “Είναι καλή ομάδα και το έδειξε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Εμείς προετοιμαζόμαστε καλά για να κερδίσουμε τον αγώνα”

“Έχουμε αλλάξει το σύστημα στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε γυρίσει στο 4-2-3-1 και έχουμε κάνει καλά παιχνίδια ενώ υπάρχουν και μερικά που δεν ήμασταν καλοί. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά μέσα από τις προπονήσεις για να βελτιωθούμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.