Δεν ξέρουν για πού προετοιμάζονται

16

Ο Αρης συνεχίζει την προετοιμασία του στο Πράβετς με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να πορεύονται στο άγνωστο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προσπαθούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, όπως δήλωσε σήμερα ο Νίκος Γκόλιας.

Ο μέσος του Αρη μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και φυσικά ρωτήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα. «Σίγουρα μας επηρεάζουν όσα ακούμε. Καθημερινά μπαίνουμε στο διαδίκτυο και διαβάζουμε τι γίνεται. Από την πλευρά μας είμαστε σε αναμονή και προσπαθούμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις», δήλωσε ο Γκόλιας.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη είπε ακόμα:

Για την προσεχή σεζόν: «Είναι σίγουρα μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Όμως, όλοι θέλουμε να τη βοηθήσουμε να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Το έργο μας είναι δύσκολο αλλά είναι υποχρέωση μας να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Για τις εντυπώσεις του από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Είναι ένας προπονητής που δουλεύει αρκετά. Απαιτεί πειθαρχία και θέλει να φτιάξει μια καλή ομάδα. Καθημερινά μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Εχω αγωνιστεί περισσότερες φορές αμυντικό χαφ αλλά θα παίξω όπου θέλει ο προπονητής μου. Μου αρέσουν και οι δύο θέσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Για το αν χρειάζονται έμπειροι παίκτες στην ομάδα: «Η κατηγορία είναι δύσκολη και από τη στιγμή που έχουμε ένα νεανικό σύνολο χρειάζεται η εμπειρία. Στη Β΄ Εθνική υπάρχουν δυνατές κόντρες και μονομαχίες και η βοήθεια έμπειρων παικτών θα είναι σημαντικές».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 100% και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι».