“Δεν πάει άλλο η αδικία..”

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο αυριανό συλλαλητήριο αλλά και την αδικία που βιώνει ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία του στο συλλαλητήριο του Σαββάτου: «Είναι τιμή για μένα διότι με προσκάλεσαν να μιλήσω για όλα αυτά τα γεγονότα. Θα είμαι ένας από τους ομιλητές».

Για τους υπόλοιπους ομιλητές: «Θα είναι ο Γιώργος Κούδας, ο αρχηγός της φετινής ομάδας, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, έχει γίνει βίντεο με τον Νότη Τσίντογλου. Αυτοί θα είμαστε σίγουρα. Μπορεί να είναι και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που εγώ δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω αν θα μιλήσει και ο Ιβάν Σαββίδης».

Για την πιο χαρακτηριστική αδικία που έχει βιώσει ο ίδιος: «Οι αδικίες κατά του ΠΑΟΚ είναι πολλές και χρόνιες. Όλα αυτά τα χρόνια, όλοι έχουμε ζήσει και από μια αδικία. Εγώ θυμάμαι πιο έντονα αυτή που είπα και στο βίντεο που ετοίμασαν οι οργανωμένοι. Ήταν ένας αγώνας Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μας σφύριζε ο διαιτητής Ζακεστίδης. Ενώ η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, καταλαβαίναμε πως δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε. Ήταν έτσι δομημένο το παιχνίδι που όσο καλά και να παίζαμε δεν θα φεύγαμε ποτέ νικητές. Έγιναν και δύο καταφανή πέναλτι στον Λαγωνίδη και εμένα, τα οποία δεν έδωσε. Μάλιστα, στη δική μου περίπτωση καταφέρθηκε και εναντίον μου και μου είπε “εδώ είναι Ολυμπιακός, θα παίξετε και θα πάτε στα σπίτια σας”».

Για το συναίσθημα του ποδοσφαιριστή όταν καταλαβαίνει ότι θα χάσει με το έτσι θέλω: «Υπάρχει αγανάκτηση. Τρελαίνεσαι και νευριάζεις. Μπορεί και να αντιδράσεις κιόλας, και είναι δικαιολογημένη η αντίδραση, διότι νιώθεις ότι σου τρώνε το ψωμί. Κάτι ανάλογο έγινε και φέτος. Μόνο που δεν κλέβουν μόνο τον ιδρώτα των παικτών, αλλά πηγαίνουν να κλέψουν και το Πρωτάθλημα. Για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής όποιες αποφάσεις κι αν βγάλουν στα χαρτιά. Είναι η καλύτερη ομάδα και είναι ο πρωταθλητής του φετινού Πρωταθλήματος».

Για το μήνυμα που πρέπει να στείλει το συλλαλητήριο: «Δεν πάει άλλο η αδικία. Ζούμε πολλά χρόνια την αδικία. Ωστόσο, τώρα με τη δυναμική που έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ λόγω και της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να τερματιστεί. Να είμαστε όλοι μαζί δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη στην τεράστια προσπάθεια για να τερματιστεί η αδικία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι θεωρητικά μεγάλοι, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, έχουν μάθει να κερδίζουν με διαφορετικό τρόπο. Βλέπουν τον ΠΑΟΚ ισχυρό και προσπαθούν με διαφόρους τρόπους να πλήξουν τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν θα περάσει. Το μήνυμα αυτό θα σταλεί και το Σάββατο στην Καμάρα».