Δεν πάει στα Κατεχόμενα ο ΠΑΟΚ!

42

Άμεση ήταν η διάψευση του ΠΑΟΚ, στα δημοσιεύματα που ήθελαν την ακαδημία του να συμμετάσχει σε σχετικό τουρνουά, στα Κατεχόμενα της Κύπρου, και πιο συγκεκριμένα στην Κερύνεια.

Πρόκειται για ένα τουρνουά αφρικανικών ομάδων, με τα δημοσιεύματα να ήθελαν τους διοργανωτές να αποστέλλουν πρόσκληση και στους ΠΑΟΚ, Άρη και Ξάνθη.

Ωστόσο από τον Δικέφαλο τονίζεται πως όχι μόνο δεν θα συμμετέχει η ομάδα  στο τουρνουά με ομάδες από την Αφρική αλλά ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα.

Σε ιστοσελίδα της Κύπρου μίλησε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, υπεύθυνος των Ακαδημιών του Δικέφαλου ξεκαθαρίζοντας ότι η πρόσκληση που έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, αφορά μόνο στην παρακολούθηση του συγκεκριμένου τουρνουά και όχι τη συμμετοχής του ΠΑΟΚ.

«Έχει έρθει μια πρόσκληση για κάποιες Αφρικανικές ομάδες, όχι για να πάρουν μέρος οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ αλλά αν θέλουμε να στείλουμε σκάουτερ.

Μας είπαν αν και εφόσον θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε το τουρνουά θα μένουμε στην ελεύθερη Κύπρο. Το χαρτί έγραφε για παρακολούθηση μόνο Αφρικανικών ομάδων.

Στην αιτιολόγηση για πιο λόγο το κάνουν στα κατεχόμενα είναι ότι οι Αφρικανοί λόγω Σένγκεν δεν μπορούν να το διοργανώσουν στην ελεύθερη περιοχή ή στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά», ανέφερε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος