Δεν πάει Τούμπα η Τσέλσι

322

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι μονοπωλεί το ενδιαφέρον για τους φίλους του ΠΑΟΚ και σιγά σιγά γίνονται γνωστές και οι λεπτομέρειες για την πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Όπως συνηθίζουν οι Αγγλικές ομάδες, έτσι και η Τσέλσι δεν θα πραγματοποιήσει προπόνηση στην Τούμπα μια ημέρα πριν από το παιχνίδι, αντίθετα θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Λόλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Μαουρίσιο Σάρι θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο όπου θα διανυκτερεύσουν οι Λονδρέζοι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με το πρόγραμμα:

Το ταξίδι στους ομίλους του Europa League ξεκινάει την Πέμπτη (20.09) για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην ήδη sold out Τούμπα την Τσέλσι και θέλει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα την μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Την παραμονή του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με τους εκπροσώπους του Τύπου να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’ του προγράμματος.

Στις 12:00 θ’ ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Η αντίστοιχη συνέντευξη της Τσέλσι θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο ξενοδοχείο Hyatt, ενώ στις 17:15 η αγγλική ομάδα θα προπονηθεί στις στο Αθλητικό Κέντρο Λώλα στη Σουρωτή (ανοικτή για τα πρώτα 15’).