«Δεν πιστεύω στο πλάνο Στεφανίδη»

16

Ο Γιώργος Γαλανός, παρά το γεγονός ότι στηρίζει οικονομικά την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, δεν παύει να πιστεύει ότι το πλάνο αυτό δεν έχει τύχη. Ο επιχειρηματίας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, τάχθηκε επίσης υπέρ μίας… ψιλοβοήθειας, όπως είπε, από την «Ελληνικός Χρυσός».

«Μου είπαν δώστα μας δανεικά, αλλά εγώ προτίμησα να πάρω την σουίτα με αυτό το αντάλλαγμα. Εγώ έχω πει πως θέλω να βοηθήσω γιατί χωρίς βοήθεια το εγχείρημα αυτό δεν βγαίνει. Μακάρι να βγω ψεύτης και να πετύχει, αλλά δεν το νομίζω. Ο Στεφανίδης μου ζήτησε 10.000 ευρώ, έδωσα τα 7.000 ευρώ και τα υπόλοιπα θα δοθούν μέσα στην εβδομάδα. Αλλά κρίμα χάσαμε τον Καλί γιατί ήταν καλός παίκτης. Δεν χάσαμε μόνο έναν παίκτη, πρόκειται και για ψυχολογική ήττα, όταν χάνεις τέτοιους παίκτες», είπε αρχικά ο Γαλανός μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis».

Ο Γαλανός ρωτήθηκε και για την «Ελληνικός Χρυσός» και δεν τάχθηκε εναντίον μίας συνεργασίας. «Δεν νομίζω πως είναι τόσο κακό, ο κόσμος δεν θέλει αυτή τη λύση, αλλά εντάξει δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Για μια ψιλοβοήθεια εγώ δεν θα έλεγα όχι».