«Δεν πρόσφερε τίποτα, μπέρδεψε την ομάδα»

29

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και σε σημερινή του συνέντευξη, μίλησε για την αποκρουστική κατάσταση του σημερινού ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα χωρίς αρχή, τέλος και πλάνο, κι επισήμανε ότι ο Τούντορ είναι μάλλον ένα καμμένο χαρτί…

Είπε μεταξύ άλλων στο Αθλητικό Μετρόπολις :

Για τον Τούντορ : «Έχει μπερδέψει την ομάδα, δεν έχει δώσει τίποτα.. Δεν υπάρχει κανένα πλάνο, υπάρχει μια χαλαρότητα. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ομάδα. Να μη μιλάμε μόνο για τους παίκτες. Και ο προπονητής είναι υπεύθυνος γι΄ αυτό, που βλέπουμε».

Για τον Μπερμπάτοφ : «Μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο παίκτη, είναι παγκόσμιας κλάσης. Αυτός τον παίκτη, δεν μπορείς να του μάθεις μπάλα, ξέρει 100 κιλά περισσότερη μπάλα από τους άλλους. Αυτόν τον παίκτη, πρέπει να τον κεντρίσεις, να σου δώσει όσα μπορεί. Κι αυτό δεν έγινε. Γι΄ αυτό βλέπουμε έναν αδιάφορο Μπερμπάτοφ. Δεν τον κέρδισαν αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Και δεν είναι μόνο ο Μπερμπάτοφ. Είναι κι άλλοι».

Για τις μεταγραφές : «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα. Μιλάμε για μεταγραφές. Μπορείς να κάνεις 50 μεταγραφές. Εγώ θέλω 4-5 μεταγραφές, αλλά αυτοί να είναι τα πρώτα βιολιά και να κολλήσουν δίπλα οι υπόλοιποι. Ο ΠΑΟΚ έχει και καλούς παίκτες, αλλά τους έχει παρασύρει η γενικότερη μετριότητα»

Για το πλάνο του ΠΑΟΚ : «Στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει ούτε αρχή, ούτε τέλος. Δεν υπάρχει κανένα πλάνο. Πρέπει το καλοκαίρι να πεις, που θέλω να φτάσω; Θέλω να πάρω το πρωτάθλημα. Πρέπει να πάρεις τα εργαλεία να το κάνεις. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν μόνο δηλώσεις. Δεν υπάρχει κανένας σωστός προγραμματισμός».