«Δεν σχολιάζω γιατί μπορεί να τιμωρηθώ»

372

Για την ανατροπή του ΠΑΟΚ, τον Ζοσέ Μαουρίσιο και τον Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε, μεταξύ άλλων ο Λέο Μάτος, που αρνήθηκε να σχολιάσει την διαιτησία του Τσαμούρη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος σκόρερ του Δικεφάλου:

Για την… αλλαγή του ΠΑΟΚ μετά το γκολ του Παναιτωλικού: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη σε εκείνο το σημείο. Μετά το γκολ του Παναιτωλικού, νιώσαμε ότι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, ήρθε και το γκολ του Βιεϊρίνια και εκεί καταλάβαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Μένουν ακόμη τρεις νίκες για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για την διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τον διαιτητή, γιατί μπορεί να τιμωρηθώ».

Για την αφιέρωση στον Μαουρίσιο: «Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς, μας έχει βοηθήσει σε πολλά παιχνίδια και η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη σε εκείνον. Όταν έρθει η ώρα να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, θα είναι μαζί μας».

Για το γκολ του Βιεϊρίνια: «Είναι ένα φανταστικό γκολ. Είναι το γκολ που ξεκλείδωσε το παιχνίδι, το γκολ του Βιεϊρίνια είναι το πιο σημαντικό, είναι ο αρχηγός μας, είναι παράδειγμα για όλους μας».

Για τον… πλουραρισμό στο σκοράρισμα: «Μετά την φυγή του Πρίγιοβιτς άλλαξε λίγο ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Ο Τσούμπα είναι ένας διαφορετικός ποδοσφαιριστής, δημιουργεί περισσότερους χώρους και έτσι μπορούν να σκοράρουν και άλλοι παίκτες».