«Δεν το σκέφτηκαν καλά στον ΠΑΟΚ»

546

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές, τις οποίες όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν τις σκέφτηκαν καλά το καλοκαίρι» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιώργος Κούτσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ηγέτη, όχι μόνο φέτος. Και πέρσι και πρόπερσι τον χρειαζόταν. Έναν παίκτη που στα δύσκολα, εκεί που καίει η μπάλα, θα πάρει την ομάδα στην πλάτη του και θα ξεκολλήσει το καράβι. Πέραν από τις τεχνικές αρετές, πρέπει να βρεθεί ένας παίκτης με προσωπικότητα».

Για το αν χρειάζεται παίκτη ηγέτη ή φορ: «Μπορεί να θέλει και τα δύο. Και φορ και ηγέτη. Ο Αθανασιάδης είναι ένας πολύ καλός σέντερ φορ, έχει το γκολ, έχει πετύχει πολλά γκολ στον ΠΑΟΚ, είναι παίκτης περιοχής. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άλλου τύπου επιθετικό, πιο ευέλικτο, πιο γρήγορο, καλό στο ένας εναντίον ενός. Ένας τέτοιος παίκτης λείπει, ένας παίκτης τύπου Ντέμη Νικολαΐδη».

Για το ότι γίνεται πολύ νωρίς κουβέντα για μεταγραφές: «Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν σκέφτηκαν καλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Θεώρησαν ότι οι παίκτες που πάρθηκαν μπορούν να δώσουν λύσεις και από τα αποτελέσματα οδηγήθηκαν σε αυτό το συμπέρασμα. Από τα αποτελέσματα γίνεται πιο αυστηρή η κριτική, βλέπουμε και τις αδυναμίες. Όλοι επηρεαζόμαστε με βάση το αποτέλεσμα. Ενώ θα έπρεπε να εξετάζεται μια ομάδα με βάση την αγωνιστική της παρουσία».