“Δεν υπάρχει ούτε μία μπάλα”

23

Δραματικές ώρες περνάει η ομάδα της Καβάλας, που προσπαθεί να παραμείνει ζωντανή και να παίξει στη Γ΄ Εθνική, γιατί σήμερα δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ομάδα, ούτε φανέλες, ούτε μπάλες, ούτε τίποτα.

Μπρος στον κίνδυνο να μην μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα, οι βετεράνοι της Καβάλας ανέλαβαν πρωτοβουλία να σώσουν την ομάδα και να βρουν μια λύση. Μέσα στους βετεράνους είναι και ο Νίκος Καραγεωργίου με τον Παύλο Δερμιτζάκη, που ξεκίνησαν την καριέρα τους από τους “Αργοναύτες” πριν μεταγραφούν στον ΠΑΟΚ.

“Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης σήμερα, δεν υπάρχει ούτε μία μπάλα, δεν υπάρχει ούτε μία φάνελα. Απλά υπάρχει το δικαίωμα της Καβάλας να παίξει στη Γ΄ Εθνική. Δεν υπάρχει ούτε ένα βοηθητικό γήπεδο να κάνει προπόνηση η ομάδα που θα γίνει. Δεν υπάρχει τίποτα, πραγματικά. Υπάρχει μόνο το γήπεδο της πόλης, που βέβαια δεν ανήκει στην ομάδα” σχολίασε ο Νίκος Καραγεωργίου μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5.

‘Οπως συμπλήρωσε ο ίδιος, οι βετεράνοι κάνουν μια προσπάθεια να βρουν κάποιους ανθρώπους για να στηρίξουν τη δημιουργία μιας ομάδας. “Απ΄ όσα άκουσα κι εγώ, χρειάζονται περίπου 250.000 ευρώ για να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στην Football League” συμπλήρωσε ο Καραγεωργίου…