«Δεν υπέβαλα την παραίτηση μου σε κανέναν»

O Δημήτρης Καπετανόπουλος εξέδωσε γραπτή δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει το πως έχουν τα πράγματα με την  υποτιθέμενη παραίτηση του από την ομάδα του Απόλλωνα.

Aναλυτικά η δήλωση του:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα την αποδοχή της υποτιθέμενης παραίτησης μου από την ομάδα του Απόλλωνα! Δηλώνω λοιπόν δημόσια ότι ουδέποτε δήλωσα την παραίτηση μου από την θέση που είχα στην ομάδα.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Την Τετάρτη στη τελετή λήξης της περιόδου των Ακαδημιών μου ζητήθηκε από τους αντικαταστάτες μου να ευχαριστήσω τους γονείς και να τους ανακοινώσω πως σταματώ από την ακαδημία. Επί τη ευκαιρία, θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους για δύο ολόκληρα χρόνια και να τους ζητήσω συγγνώμη για τα όποια λάθη έκανα από μέρους μου σε αυτό το διάστημα! Έκτοτε δεν μίλησα με κανένα σάιτ ούτε και υπέβαλα την παραίτηση μου σε κανέναν. Επί της ουσίας και επειδή η ζωή συνεχίζεται έχω να δηλώσω ότι με τον Παναγιώτη Μαντζανά μας συνδέει μια φιλία άνω των δέκα χρόνων που ποτέ δεν τον είδα σαν πρόεδρο και οφείλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευτεί στα δύο πιο καίρια πόστα της ομάδας.

Ως υπεύθυνος ακαδημιών στην αρχή αριθμούσαμε 55-60 παιδιά και καταφέραμε στον πρώτο χρόνο να τα φτάσουμε 180 και τον δεύτερο 220! Ως υπεύθυνος της αντρικής ομάδας πανηγυρίσαμε δύο ανόδους από την Α1 στην Α΄Τοπική κατηγορία και φέτος στη Γ΄Εθνική καθώς και κατακτήσαμε το κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΛ. Εν κατακλείδι εύχομαι στο φίλο μου Παναγιώτη Μαντζανά να πραγματοποιήσει τα μεγαλεπίβολα σχέδια που έχει για την ομάδα!

Με τιμή,

Δημήτρης Καπετανόπουλος»