«Δεν υπήρχε προοπτική στον Ηρακλή»

50

Για την προσφυγή που κατέθεσε κατά του Ηρακλή και τα προβλήματα που υπήρξαν μέσα στην σεζόν, μίλησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής Γιάννης Τσότρας.

Αναλυτικά: «Προσπάθησα να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες με τη σκέψη ότι ήθελα να μείνω στον Ηρακλή, γιατί μεγάλωσα σε αυτόν τον σύλλογο και θέλω να συνεχίσω. Όταν όμως διαπιστώνεις ότι δεν υπάρχει κανένας να επικοινωνήσει μαζί σου, έπρεπε να κοιτάξω και το μέλλον μου. Η υπόθεση μου εκδικάστηκε, αλλά μου υποσχέθηκαν ότι μέχρι την Δευτέρα θα λυθεί το θέμα, για να αποσύρω την προσφυγή μου.

Δυστυχώς όμως δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια προοπτική, άλλωστε το οικονομικό δεν είναι το πρόβλημα, αφού έχω να λαμβάνω και λίγα χρήματα. Θέλω να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα και θα έδιναν τα πάντα, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει προοπτική.

Αυτό που ζήσαμε την σεζόν που έγινα επαγγελματίας., ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Στην συνέχεια δεν ξέρω τι πήγε στραβά και ειδικότερα αυτή την σεζόν η κατάσταση χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο. Διάλεξα να πάω σε άλλη ομάδα, ώστε να έχω αγώνες στα πόδια μου και να επιστρέψω πιο δυνατός.

Όταν γύρισα περίμενα να με ενημερώσει κάποιος, αλλά κανένας δεν μου είπε το παραμικρό. Στην συνέχεια σταμάτησαν οι προπονήσεις και τότε διαπίστωσα ότι το μέλλον ήταν δύσκολο για την ομάδα και εμένα».