«Δε θα κρατούσα τους Έλληνες στον Άρη»

233

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κόντης μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε για τον έως τώρα μεταγραφικό απολογισμό στο κιτρινόμαυρα «στρατόπεδο», σχολιάζοντας θετικά την έλευση λατίνων ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, είπε:

Για τον Νίκολας Κολάσο: «Είναι ένας παίκτης που παίζει όλη την αριστερή πλευρά. Δεν είναι από τους πιο γρήγορους παίκτες αλλά είναι ένας πάρα πολύ καλός τεχνίτης, έχει καλή σέντρα και σουτ. Είναι μια χρήσιμη επιλογή για τον Άρη. Είναι παίκτης που θα έπαιζε στις ομάδες της Super League».

Για τον Ματέο Γκαρσία: «Ο Ματέο Γκαρσία είναι ένας παίκτης πολύ καλός, έξυπνος, διεισδυτικός, γρήγορος. Τον ξεχωρίζω περισσότερο από όλους».

Για τον Χούλιαν Κουέστα: «Δεν τον ξέρω καλά. Θα τον δούμε στην πορεία».

Για τις κινήσεις του Άρη στο μεταγραφικό παζάρι και τη νέα σεζόν: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει μια στροφή και να πάει σε ένα μοντέλο σωστό που είναι το λάτιν, αρκεί να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες της ίδιας φιλοσοφίας που θα συνδυαστούν με τους Έλληνες που έχει. Να σας πω την αλήθεια εγώ δεν θα κρατούσα αυτούς τους Έλληνες. Εάν πάρει καλούς παίκτες ίσως να είναι εύκολη η είσοδος στην πεντάδα».