“Δηλώνω από μικρό παιδί ότι είμαι ΠΑΟΚ”

399

Mε αφορμή ότι θα παρουσιάσει την μεγάλη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσική στις 20 Απριλίου για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ η Ελένη Τσολάκη μίλησε στον “Arena Fm” για το γεγονός πως οι άνθρωποι του “Δικεφάλου του Βορρά” την επέλεξαν και τόνισε πως ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νιώθω μεγάλη τιμή που κάλεσε ο ΠΑΟΚ για να παρουσιάσω μια τέτοια εκδήλωση. Εκτός ότι γυρίζω στην πόλη , κάθε αφορμή για να γυρίζω στην Θεσσαλονίκη για μένα είναι μεγάλη χαρά , τώρα είναι διπλή η χαρά και τεράστια που κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την τιμή να βρεθώ σε μια τόσο σημαντική μέρα για όλα τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και για τους ανθρώπους που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ομάδα.  Θα γνωρίσω ανθρώπους που πάντα θαύμαζα αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τους γνωρίσω. Δηλώνω από μικρό παιδί ότι είμαι ΠΑΟΚ και δεν το ξεχνάω. Ανυπομονώ για αυτή τη βραδιά. Περισσότερο από όλους πάντως έχει χαρεί ο πατέρας μου που με παίρνει 10 φορές την μέρα τηλέφωνο» ήταν τα πρώτα λόγια της γνωστής παρουσιάστριας.

Για τον Γιώργο Μαυρίδη: «Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια , έχουμε κάνει και παρέα, είναι φιλαράκι μου καλό. Είναι πολύ ωραίος τύπος , ακομπλεξάριστος και τον χαίρομαι πάρα πολύ. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπάμε την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το δικό μας στίγμα».