Δημ. Γιαννούλης: «Δεν… χάνω από τον αδερφό μου»

Για τον οικογενειακό εμφύλιο που έχει ξεκάθαρο νικητή τον Δημήτρη, μίλησαν τα αδέρφια Γιαννούλη στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, μετά το ΟΦΗ- ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, τα όσα είπαν:

«Τον κέρδισα για μία ακόμα φορά, δεν χάνω ποτέ». Για να απαντήσει ο αδερφός του Κώστας: «Αυτή είναι η αλήθεια, σε αυτή την άτυπη μονομαχία που έχουμε, κατάφερε και πάλι να βγει νικητής. Δυστυχώς η παράδοση συνεχίστηκε και δεν κέρδισα. 4-1 πλέον το σκορ».

Κάπου, εκεί ο Δημήτρης Γιαννούλης πήρε και πάλι τον λόγο και είπε: «Να διορθώσω τον αδερφό μου… Υπάρχουν δύο ακόμα παιχνίδια Κυπελλου με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα όπου τον έχω κερδίσει. Άρα το σκορ είναι 6-1».

Οσον αφορά το σημερινό αποτέλεσμα, ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, είπε: «Ηταν μία πολύ καλή και σημαντική νίκη, μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά και βαθμολογικά. Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα, με μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Ζοριστήκαμε, αλλά καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς, τους βάζουμε στο σακούλι και συνεχίζουμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκαν για την παρουσία όλων των μελών της οικογένειάς τους στην κερκίδα του Γεντί Κουλέ: «Ηταν εδώ η οικογένειά μας, για πρώτη φορά ήταν όλα τα μέλη της. Νιώθουμε πολύ ωραία, που είναι δίπλα μας και μας καμαρώνουν. Είμαστε καλά παιδιά (γέλια), είμαστε πολύ αγαπημένοι», είπαν αμφότεροι, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να παίρνει τη… σκυτάλη και να λέει εκ νέου: «Εγώ κρατάω το γεγονός πως τον κέρδισα για μία ακόμα φορά (γέλια)».

Στη συνέχεια ο διεθνής μπακ του ΠΑΟΚ, σχολίασε και το γεγονός πως ο αδερφός του Κώστας, φέτος παίζει σε μία νέα θέση αυτή του κεντρικού αμυντικού: «Οχι επειδή είναι ο αδερφός μου, αλλά έχω ενθουσιαστεί από τις εμφανίσεις του. Μου αρέσει περισσότερο σαν στόπερ από μπακ».

Μίλησε και για την Εθνική Ελλάδος: «Ο νέος προπονητής έχει καταφέρει να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα. Εχουμε αποκλειστεί, αυτά τα παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και πιστεύω πως θα αλλάξουμε εικόνα όπως φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια και θα αλλάξουμε το κακό κλίμα».

Σε ερώτηση για τα πολλά αριστερά μπακ που έχει η Ελλάδα, απάντησε: «Αυτό μόνο καλό είναι. Ο ισχυρός ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει σε έναν ποδοσφαιριστή».