«Διάκριση στο κύπελλο»

18

Για όλα μίλησε ο συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης.

Ο βόηθος του Έλληνα τεχνικού μίλησε για τον στόχο του φετινού Ηρακλή αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις :

«Είναι μια χρονιά σταθεροποίησης για τον Ηρακλή. Μετά τις πρώτες αγωνιστικές βρήκαμε τα πατήματά μας και προς το τέλος του α΄ γύρου δείξαμε και ένα καλό πρόσωπο. Πήραμε τις νίκες που χρειαζόμασταν και θέλαμε και ευελπιστούμε σε μια καλύτερη συνέχεια».

Για την ωρίμανση της ομάδας μέσω των αγώνων: «Σε μεγάλο βαθμό η ομάδα είναι η περσινή. Στην αρχή έγιναν κάποια λάθη που στη Football League δεν στοιχίζουν αλλά στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς τα πληρώσαμε. Δουλέψαμε αρκετά πάνω σε αυτά τα κομμάτια και παρουσιάσαμε καλύτερη συνοχή και καλύτερη πορεία».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Είχαμε μια σχέση αρκετά καλή. Δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ, όμως, εκτίμησε κάποια πράγματα σε μένα και σε σχέση με την πορεία μου σε άλλες ομάδες. Ελπίζω να τον δικαιώσω».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει: «Η ομάδα έχει σταθερές αξίες. Υπάρχουν παιδιά που διακρίθηκαν από πέρσι και εάν θα ξεχώριζα έναν αυτός θα ήταν ο Γιώργος Σαραμαντάς. Έχει κάνει καλά παιχνίδια φέτος και έχει μεγάλη εξέλιξη τους μήνες αυτούς που είμαι εδώ. Σταθερής αξίας παίκτης είναι και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας που φέτος είναι ένας από τους ηγέτες μας».

Για τον Βέλλιο: «Δείχνει αυτό που αξίζει και περιμέναμε όταν ήρθε στην ομάδα. Όλο το μέλλον είναι μπροστά του για να κάνει μεγάλη καριέρα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Κάθε ομάδα θέλει την ενίσχυσή της. Ξέρουμε τι θέλουμε, η συνεργασία του προπονητή με τον πρόεδρο είναι στενή και αυτοί ξέρουν τι θα γίνει στη συνέχεια».

Για τον Αμπντούν: «Είναι ένας παίκτης αναγνωρισμένης αξίας με χαρακτηριστικά που λείπουν από την ομάδα. Ακόμη κι αν δεν έρθει αυτός, θα αποκτηθεί κάποιος παρόμοιος. Χρειάζεται ένας παίκτης που θα μπορεί να παίξει στο ένας εναντίον ενός και σε αυτήν την κατεύθυνση προσανατολιζόμαστε».

Για τον Λαζάρ: «Είναι μεγάλη απώλεια ο τραυματισμός του. Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και με εμπειρίες. Βοηθούσε πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας. Θα είναι μια καινούργια μεταγραφή από τον Ιανουάριο με την επανέναρξη».

Για τον αγωνιστικό στόχο: «Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της και να πετύχει τη σταθεροποίηση στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, να διακριθούμε στο Κύπελλο και το κυριότερο. Να βάλουμε ακόμη περισσότερα νεαρά παιδιά στην ομάδα».

Για την πιθανότητα εισόδου στα πλέι οφ: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα είναι ένας μακρύς δρόμος. Κερδίζοντας έρχεται η όρεξη, όμως, το ταμείο θα γίνει στο τέλος».