Διάψευση Θεσπρωτού για ΑΦΜ και Ηρακλή

Θέση με αφορμή δημοσίευμα το οποίο έκανε λόγο για πώληση του ΑΦΜ της ομάδας στον Ηρακλή πήρε με ανακοίνωση της η διοίκηση του Θεσπρωτού.

Τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με δημοσίευμα, στο οποίο γινόταν λόγος για πώληση του ΑΦΜ στον Ηρακλή προχώρησε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Θεσπρωτού.

Σε αυτή οι ιθύνοντες της ομάδας της Ηγουμενίτσας κάνουν λόγο για αναληθή πληροφόρηση, αλλά και για αποκύημα της φαντασίας κάποιων, ενώ παράλληλα τονίζουν ότι όλα βαίνουν καλώς σε ότι έχει να κάνει με την σύσταση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Δ.Ε. του Α.Σ. Θεσπρωτός με έκπληξη διάβασε δημοσίευμα ιστοσελίδας, που αναφέρεται στην ομάδα μας και πιο συγκεκριμένα στη μεταφορά του ΑΦΜ του συλλόγου μας στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρουμε από πού πηγάζει αυτή η πληροφόρηση αλλά είναι πέρα για πέρα αναληθής και είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιων. Να ενημερώσουμε το λοιπόν τους συντάκτες του κειμένου αυτού ότι εκτίθενται χωρίς λόγο.

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους φιλάθλους της ότι έχει καταθέσει τον πλήρη φάκελο για την σύσταση της ΠΑΕ πρώτη από όλες τις ομάδες και προχωράει στην οργάνωσή της.

Η προσωρινή Δ.Ε. του ΑΣ Θεσπρωτός».