Διήμερη ξεκούραση στον Άρη!

Ο Άρης κέρδισε και τον Καμπανιακό και πλέον οι ποδοσφαιριστές του έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας αφού τους δόθηκε από την τεχνική ηγεσία διήμερο ρεπό. 

Στα του τραυματισμού του Ραούλ Μπράβο τώρα, σε υπερηχογράφημα στον τετρακέφαλο θα υποβληθεί ο Ισπανός ούτως ώστε να εξακριβωθεί το μέγεθος της ζημιάς μετά την θλάση.

Αναλυτικά από το arisfc.gr:

«Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή, αλλά και η αυριανή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί για την τρέχουσα εβδομάδα, στις προπονήσεις θα επανέλθουν την Τετάρτη (πρωί-απόγευμα) ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (06/12, 15:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Να σημειωθεί, πάντως, ότι για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών της ομάδας μας έχει προγραμματιστεί προπόνηση για αύριο, Τρίτη, το απόγευμα στο «Δασυγένειο».

Τόσο η πρωινή όσο και η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (02/12) θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Υπερηχογράφημα τετρακεφάλου θα κάνει αύριο ο Ραούλ Μπράβο

Υπερηχογράφημα τετρακεφάλου θα κάνει αύριο ο Ραούλ Μπράβο. Για τον 34χρονο Ισπανό διεθνή αμυντικό, που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Καμπανιακό (αντικαταστάθηκε στο 17’ από τον Πασχάλη Βουτσιά), η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του ΑΡΗ κάνει λόγο για θλάση τετρακεφάλου μυός.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η εκτίμηση αυτή στο αυριανό υπερηχογράφημα υπολογίζεται ότι ο Ραούλ Μπράβο θα μείνει εκτός προπονήσεων –τουλάχιστον- τρεις εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας στο ξεκίνημα του β’ γύρου.