Διαιτητές : Καταδικάζουν τις επιθέσεις

54

Μετά από κάποια κρούσματα, που υπήρξαν, ο σύνδεσμος διαιτητών Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοινωση, με την οποία στηλιτεύει αυτά τα κρούσματα.

Αναλυτικά :

Το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης με αφορμή τα τελευταία άσχημα περιστατικά που συνέβησαν σε βάρος διαιτητών – μελών του Συνδέσμου, επιθυμεί να εκφράσει τη πλήρη συμπαράσταση στους εν λόγω διαιτητές και ταυτόχρονα να καταδικάσει τη βία απ’ όπου και εάν αυτή προέρχεται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα στηρίξει τους διαιτητές – μέλη του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης τόσο ηθικά, όσο και σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια-συνδρομή απαιτηθεί από τις συνθήκες των συμβάντων.

Το ΔΣ θα επιθυμούσε να τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ και όχι πόλεμος. Ελπίζει ότι από σήμερα και στο μέλλον θα πρυτανεύσει η λογική και η σύνεση, ώστε σε κάποια στιγμή επιτέλους να παύσουν τα κάθε μορφή φαινόμενα βίας και μίσους μέσα στα γήπεδα.

Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης παρακαλεί όλους τους εμπλεκομένους (με το ποδόσφαιρο) φορείς να προστατεύσουν την διαιτησία και φυσικά κατ΄επέκταση το επαγγελματικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Χώρας μας.

Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης