Διαλύεται η Βέροια

Η θηλιά, πλέον, σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον λαιμό της Βέροιας, με τους παίκτες να βρίσκονται έτσι κι αλλιώς στα όριά τους και το μέλλον της στη φετινή Β’ Εθνική να φαντάζει κάτι παραπάνω από ζοφερό.

Η νέα αφαίρεση βαθμών για την περίπτωση Μπατιόν, στέλνει τη «Βασίλισσα του Βορρά» λίγο πριν την αποχώρησή της από το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Τελικά η ανεπίσημη επιτροπή σωτηρίας, όσο καλή διάθεση και να είχε, όσο και να το «πάλεψε», δεν μπόρεσε να σηκώσει το πολύ βαρύ φορτίο που ανέλαβε. Αποδείχθηκε ότι και τα χρήματα που έπρεπε να διαθέσει (περίπου 150.000 ευρώ), μέσα σε μία εβδομάδα για να κλείσει πληγές ήταν πολλά για τις δυνατότητές της και ο χρόνος για να δώσει λύσεις στα τόσα πολλά συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ήταν πολύ λίγος.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα προθεσμίας των παικτών, που ως γνωστόν αν δεν πάρουν ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται (1.000 ευρώ ο κάθε ένας), δεν θα κατεβούν στο πρωτάθλημα και έτσι εκ των πραγμάτων θα μείνουν ελεύθεροι, αφού φαντάζει απίθανο να γίνει δεκτό το αίτημα του συνδικαλιστικού τους οργάνου, του ΠΣΑΤ, που την προηγούμενη εβδομάδα, ζήτησε παράταση στις μεταγραφές των ελεύθερων παικτών, ώστε να μπορέσουν να βρουν ομάδες να αγωνιστούν μέχρι τέλος της περιόδου, για να μην μείνουν άνεργοι.