Έκοψαν κι έραψαν βίντεο, που δείχνει… τίποτα (Video)

739

To βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στα αποδυτηρια της Τούμπας, δεν το έχει μόνο ο ΠΑΟΚ, το έχει και η ΑΕΚ.

Οι αρχές, που χειρίζονται αυτό το υλικό το παρέδωσαν στους διάδικους κι έτσι βρίσκεται και στα χέρια της ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ προφανώς το είχαν δει και ήξεραν το περιεχόμενό του, γι΄ αυτό και επέμεναν να το δουν οι δικαστές.

Το υλικό διάρκειας 4 ωρών το έχουν, λοιπόν, και οι δύο ομάδες.

Από το υλικό, που έχει στη διάθεσή της και η ΑΕΚ, κόπηκαν κάποιες σκηνές και βγήκαν στη δημοσιότητα, ως ένα νέο βίντεο, διαφορετικό απ΄ αυτό, που προσκόμισε ο ΠΑΟΚ στην επιτροπή εφέσεων.

Σ΄ αυτό βίντεο, που κυκλοφόρησε, φαίνεται ο Ιβάν Σαββίδης να περνά μέσα από τον διάδρομο των αποδυτηρίων και περνά έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών.

Ο σκοπός αυτού του βίντεο είναι να δείξει προφανως ότι ο Σαββίδης επιτέθηκε στον Κομίνη ή απλά του προκάλεσε σύγχιση, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά.

Σαββίδης και Κομίνης δεν συναντιούνται ποτέ, κι όταν ο μεγαλόμετοχος του ΠΑΟΚ φτάνει έξω από τα αποδυτήρια, ο Κομίνης είναι ήδη μέσα και η πόρτα έχει κλείσει.

Αυτή είναι η μόνη δίοδος που υπάρχει, για να φτάσει κανείς από τον αγωνιστικό χώρο στα γραφεία ή στις σουίτες, από εσωτερική σκάλα, που περνά από τον διάδρομο αυτό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έπρεπε ο (καθε) Σαββίδης να περάσει μέσα από την κερκίδα, για να ανέβει στη σουίτα του.

Το εν λόγω βίντεο, που είναι φανερό ότι αν μπορεί να ενοχοποιήσει κάποιον, αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δημοσιοποιήθηκε από το σάιτ dikografies.gr της δημοσιογράφου, Μαίρης Μπενέα, η οποία είναι μόνιμη κάθε Δευτέρα στο πάνελ της εκπομπής “Δίκη στον Σκάι” με τον Κυριάκο Θωμαίδη και συχνά φιλοξενείται στην εκπομπή “Στη σέντρα” με τον Γιώργο Μπούζο, στο “Αθλητικό Μετρόπολις”, καθώς θεωρείται ειδική στο δικαστικό ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο εδώ