Προχωράει με προγραμματισμό για εκλογές τον Οκτώβριο η ΕΠΟ

Μπορεί στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ να μην μπορούσε σχεδόν κανείς να προδικάσει συγκεκριμένη ημερομηνία, όμως οι περισσότερες αναφορές είχαν να κάνουν με το τέλος του προσεχούς εξαμήνου και ειδικότερα ως προς στο χρονικό περιθώριο από Ιούλιο έως Οκτώβριο.

Οι περισσότερες εξ’ αυτών αφορούσαν στη διενέργεια εκλογών για τον Οκτώβριο αλλά και στην ανάγκη επίσπευσης των επαφών με την Πολιτεία και το Υφυπουργείο Αθλητισμού γι’ αυτό το θέμα.

Κοινώς, φαίνεται πως το χρονικό πλάνο δεν αλλάζει και συνεχίζουμε να οδεύουμε προς εκλογές για τον Οκτώβριο με το υπάρχον φυσικά εκλογικό σύστημα (και βέβαια με την απαιτούμενη τροποποίηση του καταστατικού για το χρονοδιάγραμμα των εκλογών).

Όπως και να έχει η Γ.Σ. της 16ης Ιουνίου αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θυμηθείτε το σχετικό απόσπασμα από τις αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΟ την Παρασκευή:

 

«Η Ε.Ε. της ΕΠΟ:

 

Ενέκρινε την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00πμ σε αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace στη Βουλιαγμένη. Βάσει της απόφασης της Ε.Ε., στη Γ.Σ. προτείνεται η τροποποίηση των άρθρων 82 του Καταστατικού και 9 του Παραρτήματος Γ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο.».