«Διαφωνήσαμε στον σχεδιασμό»

Ο τεχνικός διευθυντής του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος, ο οποίος μετά την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου, θα εκτελέσει και χρέη προπονητή, αφού σχολίασε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε και για την απομάκρυνση του πρώην τεχνικού των Βοιωτών.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Μετά τον αγώνα με τα Γιάννενα, η ομάδα έχασε και τις τελευταίες ελπίδες να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα. Έτσι έπαιξαν και κάποιοι παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση τους και όλοι είδαν κάτι ωραίο από το Λεβαδειακό, ασχέτως από το αποτέλεσμα και την ήττα. Αυτά τα παιδιά έχουν βοηθηθεί πολύ από τον προηγούμενο προπονητή, κύριο Μάντζιο και από το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, που τους είχαν ετοιμάσει σε αυτό το επίπεδο τους προηγούμενους μήνες».

Για την αποχώρηση Μάντζιου πριν από τον αγώνα της Τούμπας: «Έχετε δίκιο να με ρωτάτε για αυτό το θέμα και επειδή είμαι ο άνθρωπος που θα επιλέξει και θα μιλήσει με το νέο προπονητή, μπορώ να σας απαντήσω. Ήταν απόφαση σχεδιασμού και η διαφωνία ήρθε για το πλάνο της επόμενης χρονιάς».

Εάν με τη φετινή χρονιά ο Λεβαδειακός έχει πιάσει το δικό του ταβάνι: «Ήταν μία δημιουργική χρονιά για εμάς. Μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική ήμασταν κοντά στα play-off και χάσαμε τον στόχο από την ήττα από τον ΠΑΣ. Δεν θεωρώ ότι έχουμε ταβάνι τη φετινή σεζόν. Πλέον σταματήσαμε να είμαστε ομάδα ασανσέρ και μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο για την επόμενη σεζόν μετά τις συνεχόμενες εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία».