Διαψεύδει η πλευρά Ρέμου την αγωγή στον Ηρακλή

62

Παρά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ηρακλή περί αγωγής του Αντώνη Ρέμου κατά της ΠΑΕ, η δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή διέψευσε τη συγκεκριμένη κίνηση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Παπαθανασάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Αντώνης Ρέμος προχώρησε σε αγωγή κατά του Ηρακλή, αξιώνοντας μάλιστα το ποσό ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ.

Παρόλα αυτά η δικηγόρος του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, Χριστίνα Παναγουλέα διέψευσε τα λεγόμενα του ισχυρού άντρα του Ηρακλή:

Αναλυτικά:

«Το δημοσίευμα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με δήθεν αγωγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που έχει ασκήσει ο Αντώνης Ρέμος κατά της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ, ο Αντώνης Ρέμος είναι ο μοναδικός Έλληνας που κατέβαλε ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις που του αναλογούσαν από την εμπλοκή του αυτή, αμυνόμενος στα δικαστήρια, χωρίς να έχει στραφεί ποτέ ο ίδιος κατά οποιασδήποτε μελλοντικής ή προηγούμενης διοίκησης, παρότι θα μπορούσε.

Ας αναλάβει λοιπόν καθένας το μερίδιο ευθύνης του, της Πολιτείας συμπεριλαμβανομένης κι ας επωμιστεί τα όσα του αναλογούν, χωρίς να ψάχνει άλλοθι μεταθέτοντας ευθύνες και υποχρεώσεις.

Για τον Αντώνη Ρέμο

Δικηγόρος Χριστίνα Παναγουλέα»