Διπλά… ζόρια για τους ποδοσφαιριστές του Άρη

22

Με επιστροφή στις διπλές προπονήσεις συνέχισε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ο Άρη στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση:

«Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Σήμερα προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας.

Το πρωί το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιελάμβανε φυσική κατάσταση με μπάλα και χωρίς, καθώς και παιχνίδι επτά επί επτά σε περιορισμένο χρόνο με στηρίγματα.

Το απόγευμα το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην αμυντική συμπεριφορά σε παθητική και ενεργητική μορφή.

Να σημειωθεί ότι η απογευματινή προπόνηση έγινε κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση κατά διαστήματα) και με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 11 βαθμούς!

Στο απογευματινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Νικολά Ντιγκινί. Ο 30χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος το πρωί ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Ντιγκινί αναμένεται να προφυλαχτεί και από το αυριανό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση. Την Τετάρτη θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, Κρεσέντιο Αρβανίτης, επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τοποθετηθεί ειδική μάσκα στο πρόσωπο, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν από δύο μήνες σε αγώνα της ομάδας U-19».