Δοκιμάζει Κινέζους ο Ολυμπιακός!

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κίνα, δοκιμάζονται αυτές τις μέρες στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται:

Δυο νέα παιδιά με πολλά όνειρα που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κίνα ζουν και προπονούνται αυτές τις ημέρες στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη έχοντας ως όνειρο να παίξουν στον πρωταθλητή Ελλάδος, τον Ολυμπιακό.

Ο Yao Daogang και ο Kaiweisaier Xiamixiding ακολούθησαν το όνειρο τους και βρέθηκαν στην Ελλάδα. Οι δυο νεαροί Κινέζοι συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας Νέων, προπονούνται και δουλεύουν πολύ σκληρά για να παραμείνουν στον Ολυμπιακό και να πάρουν μια ευκαιρία ζωής.

Ο Yao Daogang, που έχει γεννηθεί το 1997 και είναι αμυντικό χαφ, μιλώντας στο Olympiacos TV τόνισε: «Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα και οι Έλληνες είναι ζεστοί και πολύ φιλόξενοι. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ γνωστή ομάδα. Έμαθα τον Ολυμπιακό από το UEFA Champions League και ξέρω ότι έχει μεγάλη ιστορία η ποδοσφαιρική ομάδα. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να παίξω στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Ο Kaiweisaier Xiamixiding, είναι γεννημένος το 1999 και είναι αριστερός χαφ, είναι ενθουσιασμένος από την παραμονή του στο Ρέντη και είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να πετύχει: «Εδώ έχει πολύ καλές συνθήκες και υψηλό επίπεδο. Μας προσφέρουν τα πάντα και νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Το ξέρω ότι είμαι τυχερός που είμαι στον Ολυμπιακό και θα ήθελα να μείνω εδώ. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά για να γίνω παίκτης του Ολυμπιακού. Από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί τον Ολυμπιακό θαυμάζω τον Γιάγια Τουρέ».