Δοκιμάζει τερματοφύλακα ο Ηρακλής

27

Εκτός από τις μεταγραφές παικτών για τους οποίους υπάρχει σαφής εικόνα, ο Νίκος Παπαδόπουλος προχωρά και σε δοκιμές στον Ηρακλή, όπως συμβαίνει με τον Δημήτρη Γκίνη.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει στις προπονήσεις των «κυανόλευκων» και αν πείσει θα αποκτηθεί. Ο Γκίνης έχει γεννηθεί στην Κέρκυρα και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περάσει από διάφορες ομάδες.

Εκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕ Καναλίων, διετέλεσε στέλεχος των μικτών ομάδων ης ΕΠΣΚ και στα 16 του κλήθηκε από τον Τέλη Μπατάκη για προπονήσεις στην Προεθνική παίδων. Την άνοιξη του 2010 δοκιμάστηκε και αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, όντας στέλεχος της Κ20 υπό τις οδηγίες του Ντανιέλ Μπατίστα.

Ενάμισι χρόνο μετά επέστρεψε στην ιδιαίτερή του πατρίδα για να παίξει στη Δ’ Εθνική με τον Όλυμπο Κέρκυρας, τον περασμένο Μάρτιο δοκιμάστηκε από την Ουτρέχτη, ενώ τον παρακολούθησαν και άνθρωποι της Φίτεσε.

Εν συνεχεία πήγε στην Κασσιόπη και ήταν βασικό στέλεχός της στη Γ’ Εθνική, στη συνέχεια όμως στην Κέρκυρα δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Έτσι διεκδικεί τώρα μία θέση στην τριάδα των πορτιέρο του Ηρακλή, ο οποίος ψάχνει για δύο προκειμένου να στελεχώσουν τον Χουάντερσον.