Δοκιμές με… ανοικτά μέτωπα

30

Στη σημερινή προπόνηση του Άρη αναμένεται να γίνουν οι τελικές δοκιμές ενδεκάδας από τον Σάββα Παντελίδη, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Απ’ ότι φαίνεται τρεις θέσεις παραμένουν ανοικτές, με τον τεχνικό των κιτρινόμαυρων να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση των πολλών επιλογών, καθώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά στο κέντρο της άμυνας Ροζ και Βέλεθ είναι υποψήφιοι για παρτενέρ του Δεληζήση. Ο Γάλλος τα πήγε καλά στα δύο ματς που χρησιμοποιήθηκε, ενώ ο Ισπανός ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του είναι ο πιο ποιοτικός στόπερ που έχει η ομάδα. Περισσότερες πιθανότητες έχει αυτός για να χρησιμοποιηθεί τελικά.

Στα “φτερά” της επίθεσης, ο Ματέο Γκαρσία δεν «βγαίνει», ενώ για το άλλο άκρο «παίζουν» οι Φετφατζίδης και Λάρσον. Χθες ο Παντελίδης τους δοκίμασε και τους δύο. Θα λέγαμε ότι με βάση τα χθεσινά είναι 50%-50%.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης; Ο Γιουνές είναι καλά, αλλά υπάρχει ένας προβληματισμός για το αν μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Η εναλλακτική είναι να παίξει κορυφή ο Ντιγκινί. Τα σενάρια φαίνεται πως είναι δύο: είτε θα παίξει ο Τυνήσιος στην κορυφή και ο Γάλλος στο «δέκα», είτε ο Ντιγκινί θα προτιμηθεί για φορ, με έναν εκ των Τόνσο ή Μαρτίνες να επιλέγονται στη θέση του επιτελικού μέσου.

Στη σημερινή προπόνηση λογικά θα φανούν περισσότερα πράγματα…