Δούκας: «Η λεβέντικη στάση και η… παράλυτη πόρτα»

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας έκανε ένα γενικό σχόλιο για την στάση των ποδοσφαιριστών της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης, κάνοντας βεβαίως και μία… επική αναφορά στην… παράλυτη πόρτα του γηπέδου.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Όση αξία είχε για την κοινή γνώμη το βίντεο που έφερε το φως μέρος των επεισοδίων στο Καραΐσκάκη και των επιθέσεων που δέχτηκε η αποστολή, άλλη τόση είχε η επιβεβαίωση πως αυτή η φανέλα δε φοριέται από γατάκια, παρά μόνο από λιοντάρια.

Και για λιγότερο «αγενείς» υποδοχές, έχουμε συνηθίσει αθλητές να τρέχουν πανικόβλητοι στ΄αποδυτήρια, καλύπτοντας το κεφάλι με τα χέρια τους, για να γλυτώσουν.

Οι δικοί μας προχωρούν αγέρωχοι, περνούν δίπλα από τις εστίες της φωτιάς, σα να μη συμβαίνει το παραμικρό.

Αυτό είναι ΠΑΟΚ, όσοι κρύβονται, σέρνονται ή βουτάνε στο χόρτο, είναι επειδή έτσι έμαθαν στην υπόλοιπη ζωή τους. Και στον αγώνα, επαναλαμβάνουν απλά τη συνήθεια.

Ακόμα κι αν οι συγκεκριμένες εικόνες θα ήταν απολύτως ανθρώπινο να γεννήσουν τρόμο, οι δικοί μας στάθηκαν λεβέντικα, αποδεικνύοντας στην πράξη τι σημαίνει να είσαι ΠΑΟΚ.

ΥΓ. ΠΑΟΚ βέβαια σημαίνει και πολλά άλλα, όπως προσφορά σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Μόλις ενημερώθηκα πως το PAOK action, θα καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας της πόρτας στο Καραΐσκάκη, γιατί ο πόνος υπερβαίνει πάντα τις σωματειακές διαφορές…