Δούλεψαν στα… κόκκινα

19

Ο Στέφανος Αθανασιάδης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αύριο, στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν η αποστολή πετάξει για τη Μολδαβία, θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο Κλάους θα δοκιμάσει αύριο να βγάλει ένα μέρος της προπόνησης κι αν τα καταφέρει χωρίς πρόβλημα, θα πετάξει για τη Μολδαβία.

Στη σημερινή προπόνηση, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ “στα «κόκκινα» δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση ήταν αρκετά δυνατή και χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης γύρω από την εκρηκτικότητα, την ταχυδύναμη και τα άλματα υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου, ενώ στο δεύτερο μέρος το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής και πιο συγκεκριμένα στα τελειώματα με τους παίκτες του Δικεφάλου να κάνουν πλασέ και σουτ στην κίνηση δουλεύοντας και τα δύο τους πόδια”.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Μαντούρο και Μάρτενς για να ξεκουραστούν, ενώ τροχάδην έκαναν Ιντζίδης και Κιόσε, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Αύριο στις 6.30μμ θα γίνει η τελευταία προπόνηση στη Νεα Μεσημβρία και θα βγει η αποστολή που την Τετάρτη στις 10.30πμ θα πετάξει για την Μολδαβία και θα προπονηθεί το βράδυ στο γήπεδο της Ζίμπρου.