Δύο αγωνιστικές στον Λέτο, δεν παίζει στην Τούμπα

Με ποινή δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο του Παναθηναϊκού για την ενέργειά του να φτύσει εκτός φάσης τον Μάνταλο της ΑΕΚ στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Αν μείνει αυτή η ποινή, καθώς οι πράσινοι έχουν δικαίωμα έφεσης, τότε ο Αργεντινός θα απουσιάσει από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, αλλά και από τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή της Super League:

LETO SEBASTIAN (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10996/10-4-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 20ης-4-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:00». Δέχεται ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν, με την από 10-04-2017 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, πειθαρχική παράβαση (άρθρα 1, 2, 3 παρ. 2, 10 παρ. 1 περ. β΄, 6 περ. στ΄, 34 παρ. 2 περ. α΄ στοιχ. ii, 35 παρ. 1 εδ. τελ. του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού εκατόν είκοσι ευρώ.