«Δύο ομάδες που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία»

52

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος από την προσπάθεια των παικτών του ΟΦΗ, ωστόσο στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν είχε τελικές προσπάθειες. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Άρη.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με δύο πολύ καλές ομάδες που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Το ματς ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Άρη και στην πρώτη φάση δεχθήκαμε γκολ. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος ήμασταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο να σκοράρει. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Με προβληματίζει όμως ότι ενώ στο δεύτερο μέρος παίζαμε στο μισό γήπεδο, δεν βγάλαμε πολλές φάσεις. Υπάρχει μία στεναχώρια επειδή η ομάδα έχει μείνει πίσω. Ηρθα όμως γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Στο τέλος του 1ου γύρου θα έχουμε μειώσει σημαντικά τη διαφορά, για να κάνουμε την προσπάθεια μας μετά».

Για τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στον ΟΦΗ: «Πρέπει να δουλέψουμε στο τακτικό κομμάτι και να βγάζουμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Για την αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει: «Η άποψη μου είναι ότι αδικήθηκε για το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν ξέρω αν ήταν τελικά οφσάιντ. Για να σκοράρουμε όμως, πρέπει να βγάζουμε και περισσότερες τελικές».

Για την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Πάντα υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Οταν είσαι πολλά χρόνια σε μία ομάδα, τα συναιθσήματα είναι ανάμεικτα. Πρέπει όμως να είσαι επαγγελματίας και να κάνεις τη δουλειά σου. Μιλάμε για δύο ομάδες που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και εύχομαι να πανηγυρίσουν την άνοδο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε ο Δημήτρης Κοιλιάρας, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Συγχαρητήρια και στον Άρη για την νίκη του. Προσωπικά δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία».