“Δύσκολα θα χάσει σήμερα ο Ηρακλής”

67

O πρώην παίκτης του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αrena FM” για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την άποψη πως δύσκολα θα χάσει σήμερα ο Ηρακλής

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πιστεύω θα έχει καλό κλίμα σήμερα στο Καυτανζόγλειο  και ωραίο καιρό. Πιστεύω δύσκολα θα χάσει σήμερα ο Ηρακλής. Αν είναι κοντινές οι γραμμές και παίξει ο ένας για τον άλλο πολύ δύσκολα να μην πάρει αποτέλεσμα σήμερα από τον Ολυμπιακό.

Όσο ήμουν στον Ηρακλή ήμουν στρατιώτης. Όποτε μου ζητηθεί βοήθεια οι πόρτες μου είναι μια ζωή ανοιχτές για τον Ηρακλή. Εγώ θα πηγαίνω στο γήπεδο και όλα καλά. Έχουμε αξιόλογους ανθρώπους στην ομάδα, κάνουν καλή δουλειά και δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε; Πώς να πάρεις την οικογένειά σου να πας. Ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής, ποιοι θα πέσουν, ποιοι θα είναι οι διαιτητές. Έχω απογοητευτεί πλήρως από το ποδόσφαιρο. Που να δεις τι γίνεται στη Β’ εθνική.

Θεωρώ ότι ο Τσιλιανίδης έχει πολύ καλά προσόντα, απλά πρέπει να γίνει πιο πειθαρχημένος. Ο Μπαρτολίνι έχει μεγάλη εμπειρία. Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για τον Ζαμπάζη».