«Δύσκολα στο Παγκρήτιο»

8

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει εύκολο απόγευμα στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, για τον οποίο ζητούμενο είναι να δείξει η ομάδα σταθερότητα.

Ο «δικέφαλος» έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους πέντε βαθμούς, όμως η δουλειά του απέναντι στον Εργοτέλη δεν θα είναι εύκολη. «Έχω παρακολουθήσει τον Εργοτέλη σε ολά τα παιχνίδια του. Ξέρω τον προπονητή του και τις ιδέες του. Είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε τη σταθερότητα που έχουμε στο πρωτάθλημα και να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Να δείξουμε την ποιότητα μας και να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στη Nova.

Ο «Παπ» δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στην Τούμπα. «Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου και θέλω να δείξω πράγματα. Μπαίνω σιγά-σιγά σε ρυθμούς αγώνων. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στη συνέχεια και να συνεχίσουμε έτσι στο πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος και να αρχίσω να βοηθάω κι εγώ περισσότερο», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.