Είδαν Ευκαρπία, αλλά… Καυτανζόγλειο

53

Το ρεπορτάζ του Ηρακλή βγάζει ότι ο Μάκης Σεντελίδης με τον Γιώργο Μπέζα και τον Νίκο Παπαδόπουλο, πήγαν το πρωί στην Ευκαρπία, στο γήπεδο του Μακεδονικού, για να δουν σε τι κατάσταση είναι, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν οι κυανόλευκοι τη νέα σεζόν, απειλώντας πως θα φύγουν από το Καυτανζόγλειο.

Όπως είναι γνωστό, με τη διοίκηση του Σταδίου υπάρχει μία διαμάχη, καθώς η ΠΑΕ Ηρακλής οφείλει 120.000 ευρώ, που είναι χρήματα δύο σεζόν και το Στάδιο έκανε αγωγή στην ΠΑΕ και έβγαλε διαταγή πληρωμής, απειλώντας σε πρώτη φάση να πετάξει έξω τον Ηρακλή.

Η εικόνα της Ευκαρπίας δεν ήταν αυτή που θα φαντάζονταν οι άνθρωποι του Ηρακλή, καθώς το γήπεδο έχει ουσιαστικά αφεθεί στην τύχη του, από την εποχή που το χρησιμοποιούσε ο Ηρακλής ως έδρα, λόγω της ανακατασκευής του Καυτανζογλείο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το γήπεδο του Μακεδονικού χρειάζεται πολλές παρεμβάσεις και πολλά χρήματα, για να μπορέσει να παίξει εκεί μια επαγγελματική ομάδα. Ο χορτοτάπητας είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ στις κερκίδες δεν υπάρχουν πια ούτε καθίσματα.

Αν και είναι προφανές ότι στον Ηρακλή δεν κυριολεκτούν όταν λένε ότι σκέφτονται την μετακόμιση. Απλά είναι ένα παιχνίδι με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου για να βάλει αυτή λίγο νερό στο κρασί της… Μόλις συμβεί αυτό, οι “σκέψεις” για την Ευκαρπία, θα ξεχαστούν…