«Είμαι με τον Σαββίδη, θα πεθάνω με την φανέλα του ΠΑΟΚ»

391

Για τα θέματα των ημερών τοποθετήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της Άαρχους, Σανθ Χακόμπο. 

Ο Ισπανός δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Δικέφαλο, αλλά και τον σεβασμό του για τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «gazzetta.gr»:

«Με γνωρίζετε, είμαι πάντα ειλικρινής και ξεκάθαρος στις απόψεις μου. Η γνώμη μου είναι πως ο πρόεδρος Σαββίδης έκανε το σωστό γιατί στην Ελλάδα γίνεται πάντα το ίδιο πράγμα.

Πολύς κόσμος δεν θέλει να δει τον ΠΑΟΚ να νικάει και να κατακτά το πρωτάθλημα. Τώρα που είμαστε η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, ο πρόεδρος έκανε ότι καλύτερο περνούσε από το χέρι του προκειμένου να υπερασπιστεί τον σύλλογο», τόνισε αρχικά ο Σανθ Χακόμπο χαρακτηρίζοντας τον Ιβάν Σαββίδη σπουδαίο άνθρωπο και μαχητή.

«Δεν με νοιάζει εάν κάποιος δεν με γουστάρει ή διαφωνεί με την άποψη μου. Ο πρόεδρος έχει την υποστήριξη μου. Την ίδια που είχε και όταν ήμουν παίκτης του ΠΑΟΚ.

Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και μαχητής. Μου αρέσουν χαρακτήρες σαν του Σαββίδη. Φυσικά δεν θέλουν να μας βλέπουν να κερδίζουμε, γι’ αυτό πάντα υπάρχουν αποφάσεις εναντίον μας».

«Δεν έχουμε ίση μεταχείριση, έτσι δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί. Πρέπει να δώσουμε μάχη για την ομάδα.

Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και πιστοί στην ιδέα της ομάδας».

Για τον Σαββίδη και τον κόσμο: 

«Ο πρόεδρος πάντα με υποστηρίζει σαν να είμαι παιδί του, ενώ και οι οπαδοί με αγαπούν. Ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω στην ομάδα μου. Θα πεθάνω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας αυτή τον σύλλογο».