«Είμαι σε υψηλό επίπεδο»

44

Θετική κρίνει την παρουσία εκτός Μεξικού ο Άλαν Πουλίδο, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος με όσα έχει πετύχει αγωνιζόμενος στην Ευρώπη και ελπίζει να κληθεί άμεσα α αγωνιστεί στην εθνική του ομάδα και να μην αποτελέσει φρένο γι’ αυτόν η κόντρα του με την Τίγκρες.

«Ελπίζω ότι το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την Τίγκρες δεν θα… φρενάρει την κλήση μου στην εθνική, διότι νιώθω ότι αξίζω να αποδείξω σε τι επίπεδο βρίσκομαι. Η αλήθεια είναι ότι μου προκαλεί ενθουσιασμό η ιδέα ότι μπορεί να φορέσω ξανά τη φανέλα της εθνικής του Μεξικό», είπε αρχικά μιλώντας στην «As» και συνέχισε:

«Είμαι χαρούμενος, έχω πετύχει σημαντικά πράγματα εδώ στην Ευρώπη. Δεν αγωνίστηκα στο Champions League ήμουν στον πάγκο, αλλά έπαιξα στο Europa League και πρόσφατα κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Νιώθω ότι είμαι σε καλό ρυθμό και σε υψηλό επίπεδο».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού ανέφερε επίσης:

«Φυσικά και νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ για να επιστρέψω στην εθνική. Πιστεύω ότι βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο και πως πέτυχα σημαντικά γκολ στην Ελλάδα. Εύχομαι να κληθώ και ότι δεν θα υπάρξει κάποια παρέμβαση από την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Μεξικό. Είμαι έτοιμος να αποδείξω σε τι επίπεδο βρίσκομαι».

Πρόσφατα δήλωσε ο τεχνικός του Μεξικό, Χουάν Κάρλος ΟσόριοΤο σημαντικό είναι ότι ο Άλαν είναι πολύ καλός παίκτης, μπορεί να έρθει στην Ελλάδα. Το δεύτερο σημαντικό σημείο είναι ότι ο ίδιος έδωσε τέλος στις διαφορές τους».