“Είμαι χαρούμενος για τον Ηρακλή”

55

Χαρούμενος για τις θετικές εξελίξεις στον Ηρακλή παρουσιάστηκε στο Metropolis 95.5 ο Νίκος Καγιούλης.

 

Ο Ελληνογερμανός μάνατζερ μίλησε στην εκπομποή «Στη Σέντρα» για τα τεκταινόμενα στον Ημίθεο και τον ρόλο του στον νεοφώτιστο στη Football League, Αήττητο Σπάτων. 

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καγιούλης:

 

Για την εμπλοκή του με τον Αήττητο Σπάτων: «Την ομάδα την έχει ένας φίλος και εγώ τον βοηθάω σε τεχνογνωσία. Είναι μια ομάδα που μέχρι τώρα ήταν μόνο στο ερασιτεχνικό και φέτος ανέβηκε στη Football League. Θα είμαι παρών όσο χρειάζεται ο φίλος μου την υποστήριξή μου για να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ σε επίπεδο όπως ο Ηρακλής. Είναι απλά μια χείρα βοηθείας σε ένα φίλο που την χρειάζεται αυτήν την στιγμή».

 

Για τις κατά καιρούς δηλώσεις του όσο ήταν στον Ηρακλή, πως σκοπός της ενασχόλησής του είναι το κέρδος: «Κανείς δεν θέλει να χάσει. Αν κάποιος θέλει να επενδύσει για άλλους σκοπούς, αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, γι’ αυτό υπάρχει το επιχειρείν. Δεν επενδύω για να χάσω, αλλά για να βγάλω κάποιο κέρδος σε βάθος χρόνου».

 

Για τον Ηρακλή: «Παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στον Ηρακλή και είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι προχωρά».

 

Για το επενδυτικό ενδιαφέρον δύο επιχειρηματιών για τον Ηρακλή:«Το αξίζει αυτό ο Ηρακλής. Δεν τους ξέρω, επομένως δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Μακάρι να γινόταν σύμπραξη μεταξύ τους, αλλά αφού δεν είναι αυτό εφικτό, ελπίζω ότι ο ένας από τους δύο θα προχωρήσει και θα πραγματοποιήσει αυτά που διαβάζω. Στόχος του Ηρακλή πρέπει να είναι πρώτα να ανεβεί στη Super League, εκεί που είναι η θέση του και τον έριξαν τόσες φορές άδικα. Το αν θα πρωταγωνιστήσει εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, είναι πολλά πράγματα που στην Ελλάδα καθορίζουν τις εξελίξεις στις ομάδες. Μακάρι ο νέος μεγαλομέτοχος να μπορέσει να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις καταστάσεις».

 

Για το αν έχει κρατήσει επαφή με ανθρώπους του Ηρακλή: «Το έργο που ανέλαβα θεωρώ ότι το έφερα εις πέρας. Αυτοί που πολέμησαν τον Ηρακλή, κατ’ επέκταση πολέμησαν και μένα. Ήμουν υπέρ του Ηρακλή, όχι εναντίον του. Έχω επαφές, άσχετα αν δεν θέλω να έχω ανάμειξη. Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Όταν περάσεις ένα διάστημα σε μια ομάδα και περάσεις αυτά που περάσαμε εμείς, το ενδιαφέρον θα υπάρχει, άσχετα αν είναι φιλολογικό. Με ευχαριστεί που βλέπω ότι ο Ηρακλής έχει οργανωθεί και προχωράει. Μακάρι ο νέος μεγαλομέτοχος να ανταπεξέλθει στο νέο του έργο. Θα είναι πιο ευχάριστο και για μένα να ξέρω ότι ο Ηρακλής επιστρέφει εκεί που πρέπει να είναι, εκεί που τον άφησα και εκεί από όπου τον έριξαν χωρίς να έχει καμιά υπαιτιότητα ο Ηρακλής».

 

Για το έργο που θεωρεί πως πέτυχε στον Ηρακλή: «Θεωρώ ότι πέτυχα πολλά πράγματα. Δεν ήταν όλα τέλεια, βεβαίως, από τη στιγμή που μπήκα στην ομάδα και βρήκα αυτήν την κατάσταση. Συνέβαλα, όμως, σε ένα μικρό ποσοστό στο να σωθεί αγωνιστικά ο Ηρακλής. Τώρα το πόσο είναι το ποσοστό είναι αυτό, ο καθένας το κρίνει».

 

Για τον Παπαθανασάκη: «Μακάρι να ήξερα πού είναι. Δεν έχω καμία επαφή μετά την τελευταία μας συνάντηση στην Αθήνα, όταν υπήρχε σε εκκρεμότητα το δικαστήριο που έριξαν τον Ηρακλή. Δεν ξέρω που βρίσκεται τώρα».

Πηγή: Metropolis 95.5