«Είμαστε σε καλό δρόμο»

Στη κάμερα της Novasports μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΛ στη Τούμπα, αλλά και γενικά τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια από την αρχή της σεζόν και θεωρώ πως η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες της σε καλή φυσική κατάσταση, την οποία και διαθέτουμε. Δεν έχουμε τραυματισμούς και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό σε αυτό το κομμάτι της σεζόν» .

Για την πορεία της ομάδας μέσα στη σεζόν:

«Νομίζω ότι πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε μία μόνο ισοπαλία και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε τρία παιχνίδια μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και πρέπει να τα κερδίσουμε. Είμαστε σε θέσης ισχύος και πρέπει να τη διατηρήσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο» .

Για την αποτελεσματικότητα της ομάδας και τις όχι και τόσο καλές εμφανίσεις της ομάδας:

«Είναι αλήθεια αυτό. Δεν παίζουμε τόσο καλά όσο πέρυσι, αλλά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι σαφώς καλύτερα. Σίγουρα όλοι θέλουμε και να κερδίζουμε και να προσφέρουμε θέαμα, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω κάτι από τα δύο, θα διάλεγα σίγουρα τα αποτελέσματα. Όλες οι ομάδες σέβονται πολύ τον ΠΑΟΚ και παίζουν με όλους τους παίκτες πίσω από τη σέντρα. Δεν είναι εύκολο για εμάς αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις και να δουλέψουμε κι άλλο στο γήπεδο. Για να το πω όμως απλά, προτιμώ να κερδίζω από το να παίζω καλά και να χάνω» .

Για τα αίτια της πορείας στην Ευρώπη:

«Δεν νομίζω ότι φταίει η υπερπροσπάθεια στην Ελλάδα, για το γεγονός ότι δεν τα έχουμε πάει καλά στην Ευρώπη. Χάσαμε από την Τσέλσι που ήταν το φαβορί, αλλά χάσαμε έξι βαθμούς από την Βίντι, που θεωρώ ότι δεν είναι τόσο καλή ομάδα όσο εμείς. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω κόντρα στη Βίντι και δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Παρόλα αυτά όμως έχουμε ακόμα πιθανότητες και θα τις εξαντλήσουμε» .

Για την παρουσία του στην προετοιμασία, τις υψηλές προσδοκίες από αυτόν και την πορεία του ως τώρα στην σεζόν:

«Ελπίζω ότι θα τα πάω καλύτερα. Ξέρω ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα και δουλεύω πάνω σε αυτό. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί περιμένουν περισσότερα από μένα, αλλά και εγώ περιμένω περισσότερα από τον εαυτό μου. Το μόνο όμως που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι η δουλειά που κάνω. Δίνω τα πάντα. Θέλω να ανεβάσω επίπεδο στην απόδοσή μου» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ:

«Νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι ίδιο με όσα έχουμε παίξει στην Τούμπα. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Θεωρώ ότι ένα γκολ νωρίς θα βοηθήσει την κατάσταση, αλλά περιμένω όμως ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που θα τα δώσει όλα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στη Βίντι, που δεν ήμαστε καλοί» .

Για τον επικείμενο αντίπαλο:

«Δεν έχω παρακολουθήσει την ΑΕΛ φέτος, αλλά ο προπονητής έχει ξεκινήσει από χθες να μας δείχνει διάφορα πράγματα. Έχουμε καταλάβει πολλά για τον τρόπο παιχνιδιού τους και θυμόμαστε ότι τα περσινά παιχνίδια ήταν δύσκολα, καθώς εκτός έδρας φέραμε ισοπαλία. Είναι μία σκληρή ομάδα που τα δίνει όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε όμως ότι δεν θα χάσουμε πόντους στην έδρα μας κόντρα στις μικρότερες ομάδες» .