“Είναι ξαπλωμένος, δεν μπορεί να σηκωθεί…”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, μίλησε στον Arena 89,4 για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλο, τον οποίο, μάλιστα, επισκέφτηκε στο νοσοκομείο.

«Ο Θανάσης είναι αρκετά χτυπημένος στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο γόνατο. Είναι σοκαρισμένος και ξαπλωμένος, δεν μπορεί να σηκωθεί. Είναι χτυπημένος αρκετά και στο πόδι, φοβόμαστε να μην είναι πολύ σοβαρό. Ανεπίσημα μάθαμε ότι δεν είναι τόσο σοβαρό να τον αφήσει εκτός ποδοσφαίρου, κάτι που ήθελαν αυτοί που το έκαναν.

Ήταν στις 9 το πρωί, σε πολυσύχναστη περιοχή της Λάρισας, ήταν τουλάχιστο τρεις, απ΄ ότι θυμάται, οι κουκουλοφόροι, έβαλε ασφάλειες, έσπασαν τα τζάμια με σφυρί, τον έβγαλαν έξω και τον χτυπούσαν σε όλα τα σημεία του σώματός του. Είναι πρωτοφανή πράγματα για τη Λάρισα αυτά.

Ο Θανάσης είναι λαμπρός επιστήμονας, δεν έδωσε παραμικρό δικαίωμα, και ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι είναι ποδοσφαιρικό το θέμα.

Απορώ κι εγώ, που δεν έχει διαλευκανθεί καμιά υπόθεση, ας ελπίσουμε ότι άλλαξαν τα πράγματα και θα έχουμε αποτέλεσμα», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας.