«Είναι παιχνίδι με παγίδες αυτό με ΟΦΗ»

18

Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης στο περιθώριο της σημερινής αναμέτρησης  του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό:

“Είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, δεν το περιμέναμε. Ηρθε σε μια πολύ άσχημη στιγμή και είμαστε υποχρεωμένοι να σηκωθούμε. Δουλεύουμε γι’ αυτό το πράγμα. Από το τέλος εκείνου του παιχνιδιού και μετά, η σκέψη μας είναι στο ματς με τον ΟΦΗ. Να σηκωθούμε όλοι και να επανέλθουμε στην καλύτερη κατάσταση που μπορούμε να βρισκόμαστε”.

Για τα τυχόν θετικά της ήττας:

“Εχουμε έρθει σε αυτή την θέση κι άλλη φορά και η ομάδα ανταποκρίθηκε. Ενας είναι ο τρόπος, σηκώνεις το κεφάλι σου και προχωράς… Βλέπεις τα λάθη που κάνεις και συνεχίζεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Το μόνο θετικό είναι η συσπείρωση. Συσπειρώνεται η ομάδα. Βλέπει την απειλή. Αυτό είναι το θετικό. Αν δεν το δεις, θα χαθείς”.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ:

“Αυτό πρέπει να κάνουμε στο ματς με τον ΟΦΗ, έχει παγίδες αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι τραυματισμένος, είναι ταλαιπωρημένος, είναι μια μεγάλη ομάδα όμως και ιστορική. Πρέπει να την δεις με μεγάλη σοβαρότητα. Εχει κινδύνους, αν δεν το δεις έτσι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ΟΦΗ με την μεγάλη ιστορία που έχει, την μεγάλη ομάδα που είναι και ανάλογα θα τον αντιμετωπίσουμε”.