«Είναι σίγουρος, θα δείξουν ότι είναι άντρες»

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Βλάνταν Ίβιτς για την μεγάλη αυριανή ρεβάνς με τον Άγιαξ…

Ο 39χρονος Σέρβος απέφυγε να μπει σε επιμέρους στοιχεία, περιορίστηκε σε γενικά, κι απλά επιβέβαιωσε ότι ο Κάνιας θα είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για το sold out σε 6 ώρες : “Δίνει δύναμη στην ομάδα, στους παίκτες, στο προπονητικό τημ. Γνωρίζουμε όλοι μας τι σημαίνει γεμάτη Τούμπα για μας. Είμαι σίγουρος, ότι θα μας στηρίζει ο κόσμος από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Προετοιμαζόμαστε για ένα δεύτερο ημίχρονο. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δείξουν ότι είναι άντρες. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς οι νικητές”.

Για τον Κάνιας : “Δεν έχουμε τραυματίες, όλοι είναι ΟΚ. Μόνο ο Βαρέλα δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Κάνιας έμεινε λίγο πίσω, βελτιώθηκε την τελευταία εβδομάδα. Είναι στην 18άδα, μπορούμε να τον υπολογίζουμε για αύριο”.

Για την τακτική του Άγιαξ : “Δεν σκέφτομαι ποτέ το 0-0. Είναι ένα άλλο παιχνίδι τελείως. Έχουμε δυνατό παιχνίδι μπροστά μας, με μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, επιθετικά. Προετοιμαζόμαστε γι΄ αυτό”.

Για τις υποτιθέμενες προκλήσεις στο Άμστερνταμ : “Δεν με πείραξε τίποτα, έτσι λειτουργούν. Εγώ είμαι επαγγελματίας προπονητής. Κάναμε συέντευξη τύπου μετά το ματς, το ότι έγινε το ξέχασα, μόλις βγήκα από τη πόρτα. Δε με πειράζει τίποτα”.

Για το αν θα δούμε καλύτερο ΠΑΟΚ αύριο : “Εγώ περιμένω καλύτερο ΠΑΟΚ. Για το αυριανό παιχνίδι; Σίγουρα είναι μια βδομάδα παραπάνω. Στην ενδεκάδα υπήρχαν τέσσερις καινούριοι. Αύριο μπορεί να είναι παραπάνω. Η ομάδα θέλει χρόνο να δέσουν μεταξύ τους. Όσο προχωράμε, η ομάδα θα είναι καλύτερη”.

Για το αν είναι ματς – μισή χρονιά : “Η προσπάθεια ξεκίνησε στην προηγούμενη σεζόν και συνεχίζουμε. Ότι και να γίνει αύριο, έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν κρίνει τα πάντα ένα ματς”.

Για το αν έχει διαίσθηση για το παιχνίδι : “Δεν έχω διαίσθηση ποτέ για το σκορ. Δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν πάει το μυαλό μου στο τελικό σκορ. Εγώ προετοιμάζω και plan B και plan C, σκέφτομαι μόνο τη δουλειά μου”.