«Είπα προσωπικά στον Σαλπιγγίδη ότι τον θέλω»

58

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι έτοιμος να ντυθεί στα «κυανέρυθρα» και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για προσωπική χάρη που ζήτησε ο ίδιος από τον παίκτη να μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη.

Χαρακτηριστικά είπε στο Αθλητικό Metropolis: «Τον Σαλπιγγίδη τον έχω σε εκτίμηση και προσωπικά και σε χαρακτήρα. Του είπα και προσωπικά ότι τον θέλω στην ομάδα. Ξέρω ότι στην αρχή δεν θα είναι έτοιμος, μέχρι να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά έστω και λίγο να αγωνιστεί θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Όσο καλοί και να ήμασταν ο Ηρακλής θα μπορούσε να κάνει τελική προσπάθεια. Εμείς ήμασταν πολύ πιεστικοί. Προσπαθήσαμε να μην φτάσει η μπάλα στον Ρομάνο και στον Βέλλιο. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί χθες και το είπα και στην συνέντευξη τύπου».

 

Για τον Δημήτρη Χατζηησαΐα, που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ: «Ο Χατζηησαΐας είναι πάρα πολύ γρήγορος, πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, καλός στο ψηλό παιχνίδι. Στην αρχή δεν τον είχα βασικό, μέχρι να φτάσει στο επίπεδο της θέσης, που και εγώ την ξέρω. Πρέπει να βελτιώσει την μεγάλη του πάσα και γενικά στο παιχνίδι από πίσω. Αυτή είναι η αδυναμία του και πρέπει να την δουλέψει. Τα υπόλοιπα στοιχεία δεν τα έχουν πολλοί Έλληνες αμυντικοί».