Εισιτήρια και οδηγίες για Σλόβαν

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε από χθες  μια ανακοίνωση με ορισμένες απαραίτητες πληροφορίες για τους εκδρομείς της ομάδας στη Σλοβακία.

Σήμερα θα πωλούνται εισιτήρια για την αναμέτρηση στη Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Bratislava» (διεύθυνση: Hodzovo Namestie 2, Stare Mesto, Bratislava Slovakia) με ωράριο 10:00-14:00 (τοπική) με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Μετά τη σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ανάμεσα στα στελέχη των δύο ομάδων, της UEFA και της σλοβακικής αστυνομίας αποφασίστηκαν τα εξής:

***Το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι η Main Square και η ώρα συγκέντρωσης έχει οριστεί στις 17:30 (τοπική ώρα).

***Από εκεί οι φίλαθλοι της ομάδας θα μεταβούν στο γήπεδο με συνοδεία της τοπικής αστυνομίας.

***Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00 (τοπική ώρα).

***Στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας με διαβατήριο ή ταυτότητα που πρέπει ν’ αντιστοιχεί με το όνομα που αναγράφεται στο εισιτήριο.

***Επίσης, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Σλοβακίας, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομο υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

«Βοηθήστε την ομάδα μας να δώσει άλλη μια μάχη χωρίς την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή τιμωρία», καταλήγει σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.