Εκδικάστηκε η υπόθεση της Κέρκυρας

17

Πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Εργοτέλη με την Κέρκυρα στην ΕΕΑ και το αποτέλεσμα αυτής αναμένεται την προσεχή Τρίτη.

Συνεχίζεται το σίριαλ αναφορικά με το ποιες ομάδες θα είναι αυτές που θα αγωνιστούν στη Super League και ποιες θα υποβιβαστούν. Η πλευρά του Εργοτέλη έχει καταγγείλει την Κέρκυρα για το μετοχολόγιο της και έτσι σήμερα εκδικάστηκε η υπόθεση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Από την ομάδα του Ηρακλείου, στην εκδίκαση βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Δημήτρης Παπουτσάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Δασκαλάκης, αλλά και ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου, Δημήτρης Βαγιάκος.

Εκεί, συζητήθηκε το θέμα της καταγγελίας του Εργοτέλη, ενώ σε αυτή από την πλευρά της Κέρκυρας βρέθηκε ο κ. Λιμπάντσης ο οποίος μαζί με το νομικό τους τμήμα δήλωσαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τις Κέρκυρα και Κασσιόπη και αρνήθηκαν τις βάσιμες κατηγορίες του Εργοτέλη.

Ωστόσο, ο Εργοτέλης τους έπιασε… απροετοίμαστους καθώς προσκόμισε έγραφα τα οποία προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους της Κέρκυρας / Κασσιόπης, όσο και στον ίδιο τον κ. Λιμπάντση, κάτι που σίγουρα επηρέασε και τους ανθρώπους της ΕΕΑ.

Το αποτέλεσμα της υπόθεσης η απόφαση της επιτροπής θα ανακοινωθεί την επόμενη Τρίτη.

πηγή: cretesports.gr