Εκπέμπει SOS ο Ηρακλής

312

Δύσκολα είναι τα πράγματα στον Ηρακλή και η μη χορήγηση της άδειας από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου.

“Ναι, λίγο απ’ όλα”, ήταν η απάντηση του Παπαθανασάκη, όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξή του στο Αθλητικό Μετρόπολις “αν ο Ηρακλής χρωστά σε παίκτες, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία κλπ”.

Τα χρέη αρχίζουν να συσσωρεύονται και ο Παπαθανασάκης είναι πια αδύναμος να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να δώσει προοπτική.

Ο ομογενής από τον Καναδά έχει αρχίσει να σηκώνει τα χέρια και οι δικαιολογίες άρχισαν να στερεύουν.

Η Αυτόνομη Θύρα 10 τον κάλεσε για την Τετάρτη στο Κατσάνειο για να δώσει εξηγήσεις, καθώς είναι φανερό πως οι οπαδοί δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την κατάσταση να φτάσει στο απροχώρητο.

Ο Παπαθανασάκης έχει έντονο πρόβλημα ρευστότητας, είναι φανερό πως δεν είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας, που είχαν παρουσιάσει κάποιοι όταν εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς άδεια στη νέα σεζόν, ο Ηρακλής μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν παίκτη άνω των 23 και να ανανεώσει μέχρι δύο από τα συμβόλαια, που λήγουν.

Χωρίς χρήματα, τι ομάδα θα μπορέσει να φτιάξει το καλοκαίρι;

Είναι φανερό ότι ο Παπαθανασάκης αρχίζει να πιέζεται πολύ και αν δεν δώσει εξηγήσεις για την κατάσταση, στην οποία έφερε τον Ηρακλή, αλλά κι αν δεν πείσει ότι έχει λύσεις για το μέλλον, η πίεση θα αρχίσει να γίνεται μεγαλύτερη.