Εκπλήξεις στους αρχηγούς!

Την νέα του εξάδα αρχηγών που αναμένεται να γίνει…επτάδα στα μέσα της σεζόν, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ με την λίστα να περιλαμβάνει τέσσερις Έλληνες και τρεις ξένους.

Στους Έλληνες αρχηγούς διατηρήθηκε η «παλαιότητα» με τον Πέλκα να προστίθεται στους Αθανασιάδη, Μαλεζά, Γλύκο ενώ στους ξένους, δίπλα στους Μάτος και Κρέσπο τοποθετήθηκε και ο Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά από το paokfc.gr:

Τους παίκτες που θα έχουν την ευθύνη να ηγηθούν σ’ αποδυτήρια και γήπεδο επέλεξε πριν την προπόνηση της Τρίτης ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Για δεύτερη χρονιά αποφασίστηκε να υπάρχουν αρχηγοί τόσο από τους Έλληνες παίκτες όσο κι από τους ξένους.

Οι Έλληνες αρχηγοί που θα έχουν την προτεραιότητα για το περιβραχιόνιο όταν θα βρίσκονται στην βασική 11άδα είναι, κατά σειρά, οι Στέφανος Αθανασιάδης , Στέλιος Μαλεζάς , Δημήτρης Πέλκας . Στην ομάδα των αρχηγών θα προστεθεί μετά την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του κι ο Παναγιώτης Γλύκος που φορούσε το περιβραχιόνιο και την περασμένη σεζόν.Τους ξένους ποδοσφαιριστές στην ομάδα των αρχηγών εκπροσωπούν οι Χοσέ Κρέσπο , Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Λέο Μάτος .